RING OSS - 08-124 202 74

Golvslipning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 74

Golvslipning

Våra erfarna golvläggare utför golvslipning i Stockholm.

Går du i tankarna att slipa om dina gamla slitna trägolv? Vi kan hjälpa dig med golvslipning i Stockholm! Vi utför dagligen golvslipning i Stockholm och inget jobb är för stort eller för litet för oss. Våra duktiga slipare har lång erfarenhet i branschen och vet vad som krävs för att få ett strålande resultat.

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete med golvslipning i Stockholm! 

Ge golvet ny lyster med en golvslipning i Stockholm

I de flesta fall finns det alltid ett sätt att återställa ett slitet golv som saknar sin ursprungliga lyster och sitt utseende genom golvslipning. Vi utlovar en dammfri golvslipning i Stockholm av både trägolv och parkett. Önskar du att få en ny nyans av ditt golv i samband med en golvslipning i Stockholm? Vi kan även lägga pigmentfärg och hårdvax på ditt golv i samband med en golvslipning. Ett enkelt sätt att uppdatera både golv och rum! Vi kan även besiktiga ditt trägolv kostnadsfritt samt föreslå olika åtgärder utefter dina specifika önskemål.

Vi har över 30 års erfarenhet av både slipning, vaxning och infärgningar. Så kontakta ett proffs nästa gång du funderar på att utföra en golvslipning i Stockholm. Vi finns med dig från första kontakt till färdigslipat golv och kan ge tips och råd utifrån dina behov och önskemål.

Pris för golvslipning i Stockholm

Vi erbjuder dammfri golvslipning i Stockholm av trägolv och parkett. Glöm inte bort att du kan spara 30 procent av kostnaden för arbetet med hjälp av ROT-avdrag. Vi fixar allt pappersarbete och du får det lägre priset direkt på fakturan. Här nedan ser du några av våra priser (efter rotavdrag): 

  • Ekparkett med lack: 249kr/m2
  • Furuplank med lack: 299kr/m2
  • Önskas pigmentfärg tillkommer: +99kr/m2
  • Önskas hårdvax tillkommer: +89kr/m2

Behöver du hjälp med golvslipning i Stockholm eller är nyfiken på hur ditt golv ser ut efter en slipning? Kontakta oss så berättar vi mer! 

När vi utför golvslipning kan vi även lägga till pigment på golvet.

Vid en golvslipning i Stockholm kan välja till pigmentfärg för ditt golv – ett enkelt sätt att förändra och förfina ett rum!