RING OSS - 08-124 202 74

Golvslipning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 74

Köpa golv

Vi är det givna valet när du ska köpa golv i Stockholm.

Dags att lägga nytt golv? Vår golvbutik har över 30 års erfarenhet av golvläggning och försäljning. Vi erbjuder ett stort utbud för dig som ska köpa golv i Stockholm. Självklart kan du som ska köpa golv i Stockholm välja mellan att besöka vår butik på Lilla Essingen eller beställa via vår nätbutik. Så ta hjälp av ett etablerad och omtyckt företag nästa gång du ska köpa golv eller utföra golvslipning i Stockholm

Kontakta oss så hjälper vi dig som ska köpa golv eller är i behov av golvslipning i Stockholm.

Stort sortiment av högklassiga golv

Vi har ett brett sortiment av trägolv med hög kvalité. Hos oss kan du hitta det mesta i 1-stavsgolv som är vår specialité samt massiva trägolv, men även 2-stavsgolv, 3-stavsgolv, skeppsgolv och högtryckslaminatgolv i många vackra utföranden. När du handlar golv av oss får du det direkt från fabriken hem till dig – utan dyra mellanhänder. Vi säljer bara golv av 1:a sortering, med andra ord kan du räkna med vackra golv till vettiga priser. Vi erbjuder dessutom 25 års slitgaranti på alla lackade golv. 

När du vänder dig till oss för att köpa golv eller få hjälp med golvslipning i Stockholm kan du lita på att du får kompetent och trevlig hjälp längst hela vägen av ditt golvprojekt. Vi hjälper er med installation och erbjuder alltid kostnadsfri konsultation och vägledning på plats hos er. Vi lägger all typ av trägolv såsom fiskbensparkett, ekplank, mosaikparkett och chevron parkett. Hos oss hittar du vackra golv till marknadens lägsta priser.

Förnya ditt golv med en golvslipning i Stockholm

För oss är golvet grundpelaren i ett vackert hem. I vår butik i Stockholm kan du komma och se stora prover av vackra trägolv och parkettgolv samt få inspiration och idéer om vilket golv som passar ditt hem bäst. Vill du inte köpa golv i Stockholm utan hellre förfina det golv du redan har med en golvslipning? Vårt företag erbjuder även tjänster inom golvslipning i Stockholm. Våra duktiga slipare och golvläggare kan besiktiga ditt trägolv kostnadsfritt, föreslå olika åtgärder efter dina önskemål samt genomföra en golvslipning i Stockholm. Med över 30 års erfarenhet av slipning, vaxning och infärgningar kan vi genom en golvslipning i Stockholm förvandla era slitna golv och göra dem som nya igen! 

Ring eller mejla oss så berättar vi mer om vårt arbete med golvslipning i Stockholm!  

Köpa golv? Vi har Chevron parkett!

Vi säljer självklart chevron parkett!