RING OSS - 08-124 202 74

Golvslipning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 74

Om oss

Vi har fler golv att välja på och erbjuder även golvslipning i Stockholm.

Varmt välkommen till oss på Quercus AB! Vi är din lokala och personliga parkettbutik i Stockholm. Vi är ett etablerat och omtyckt företag med över 30 års erfarenhet av golvläggning, försäljning och golvslipning i Stockholm. Med vår stora kompetens gör vi det enkelt att köpa golv i Stockholm! Vi erbjuder vackra golv till vettiga priser! 

Ska du köpa golv eller fräscha upp dina nuvarande med en golvslipning i Stockholm! Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Vi har arbetat med golv i över 30 år

Vårt företag har alltid legat i framkant. Redan 2003 var vi en av de första golvbutikerna att ha egen nätbutik. Sedan 2009 drivs företaget av en ny ägare men vi fortsätter att växa och vara först på bollen när det kommer till de senaste trenderna inom golv och golvläggning. Vårt fokus är alltid att kunna möta gamla och nya kunders behov och önskemål. Ett mål vi aldrig tänker sluta jobba efter. Oavsett om du väljer att besöka vår vackra butik i Stockholm eller beställa smidigt via vår nätbutik så finns vi här och kan guida dig genom ditt golvprojekt! Vi bjuder också på fria leveranser inom Sverige vid köp av minst 45m2. Det är alltid en god idé att välja oss när du ska köpa golv eller behöver golvslipning i Stockholm. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort utbud av chevron och fiskbensparkett

Vi har ett stort utbud av bland annat fiskbensparkett och chevron i Stockholm – alltid med hög kvalité och bra pris. I vårt sortiment kan du även hitta det mesta inom 1-stavsgolv, massiva trägolv men även 2-stavsgolv, 3-stavsgolv, skeppsgolv och högtryckslaminatgolv i många vackra utföranden. I vår butik på Lilla Essingen i Stockholm kan du komma och se stora prover av vackra trägolv och parkettgolv. Vi utlovar en snabb och direkt affär utan dyra mellanhänder. Hos oss får du alltid ditt beställda golv direkt från fabriken hem till dig. Vi säljer bara golv av 1:a sortering och utlovar samtidigt marknadens kanske bästa priser. Vi är kort och gott det givna valet när du ska köpa golv i Stockholm! 

Golvslipning i Stockholm 

Vi erbjuder även läggning, installation och golvslipning i Stockholm. Oavsett om ni köper golv av oss eller någon annanstans kan våra slipare komma och fräscha upp dina gamla golv med hjälp av golvslipning i Stockholm. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri konsultation och vägledning på plats hos er. När du anlitar oss för golvslipning i Stockholm kan du även nyttja ditt ROT-avdrag. Med avdraget blir arbetet billigare och du får dessutom det lägre priset direkt på din faktura. En golvslipning i Stockholm med oss kostar från 249 kr/m2 efter ROT-avdraget.

Kontakta oss för frågor gällande inköp av golv och golvslipning i Stockholm!